La Luna
*

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties ----------------
***

 

   De virtuele vriendschapsband

   van La Luna`s 'the blue moon'

 

 


 

Mijn Webwinkel

Link: www.riava.nl

Riava©art

Kalenders, Kaarten, Poosters en Lijsten

♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣

 

Mijn YouTube filmpjes

 

 

 

 

***

 

Ontworpen kaarten uit mijn webwinkel

 

 

 

 

 

Linken

Mijn Linken

 

Vrienden linken ♥

 

Categorieén ------------
***

 

 

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

***

 

MIJN BOEKEN

La Luna & de Monster Minstreel

Gedichtenbundel,

samen met Clemens Klaas

Gedichtenbundel Afscheid

Pluim de Perkkabouter

het Tuin-Alfabet

Dop de Dierenkabouter

het Dierentuin-Alfabet

Bloemenelfjes - Lente

samen met Christl Vogl

Bloemenelfjes - Zomer

samen met Christl Vogl

Bloemenelfjes - Herfst

samen met Christl Vogl

Bloemenelfjes - Winter

samen met Christl Vogl

Gedichtenbundel Troost

Gedichtenbundel Hoop

Gedichtenbundel - Elfenland

Gedichtenbundel - Nevelland

Dierenrijm - Zoo logisch

Dierenrijm - Zoo logisch {2}

 

 

 

 

Accepteren ... (23)

 27-08-16 Het gedicht accepteren ...

De achtergrond (lucht) heb ik geftotgrafeerd

afgelopen  (begin augustus) vakantie in Friesland

 

Reacties

Clemens op 29-08-2016 16:57

Ik had het al wel zien verschijnen, moet ik eerlijk toegeven... en had toch teveel andere dingen aan mijn hoofd. Niet persé zorgen... hoewel ook, helaas.  Nou ja. Ook iets goeds: een creatieve bui na maanden niks! Dus wat geschreven en gefreubeld en na dat elfengedicht is er straks  een nieuwe.   

Maar nu deze en die is serieus. Piew... als een gedicht goed is, raakt het toch meer. En dit is duidelijk een vertrouwd goed, kwa vorm en kwa inhoud mij rakend lunadicht!

Pfff.. balen Luuntje... Dat vuur lijkt soms zo ver weg hè, haast ongrijpbaar (net als Silente :) ). En het is zo mooi en zo... alles! En dan denk je op een gegeven moment als het te ver lijkt, dan trek ik me wel verder terug in de donkerte. Laat me maar. Ik herken de strijd; de strijd om de vonken die dichterbij je landen, de zoektocht naar het vuur van binnen... Ook al kost die strijd energie, het is toch iets wat we als mensen tot het uiterste in ons hebben - dat verlangen, en dus het zoeken. 

Het heeft eigenlijk denk ik, weinig met logika te maken, en rationaliteit. Vuur moet gevoed worden, maar je doet dat met gevoel... Het gevoel dat er nog mensen zijn die van je houden, dingen waar jij van houdt, Brokjes leven waar je van houdt, die je  diep van binnen voelt. Soms maar heel kleine brokjes.  Eigenlijk hoef je er niet eens ècht naar te zoeken: je openstellen is de truc...

Zelf verbaas ik me heel vaak over hoe flexibel een mens is; hoe je je aanpast aan situaties en vanuit een nieuwe situatie toch leert te blijven kijken en voelen, en daardoor verder te leven, te groeien. Ik heb het zelf ervaren en weet dat je je weer goed kunt voelen in de omstandigheden - en dat is goed. Al duurt het lang... alles is een proces, een groeiproces. Maar ik heb altijd het gevoel gehad dat jij dat beter kunt dan ik Luun! Dus ik heb grote hoop dat je het redt, ondanks alles :)

Gewoon doorgaan... dan verzamel je vanzelf steeds meer van die brokjes die we nodig hebben; brokjes voeding die ons verbinden met het grotere en mooie geheel.

En weet dat je, of we nu veel of weinig, groots  of klein van je horen, altijd heel wat meer voor mij betekent dan een naam  achter een blogje hè! Dat stáát.

Liefs en roosjes, en nazomerzon ☼ !  (de kunstmarkt is hier nu afgelopen en dat is altijd het signaal dat het herfst wordt).

Clemens.

Haba op 02-09-2016 07:45

Goede morgen Luna, ja accepteren is heel moeilijk, dat lukt niet zomaar binnen een korte tijd. Maar het gaat je zeker lukken en dan zul je verder gaan met de mogelijkheden die er nog wel zijn.

Liefs uit Zeeland ♥

Clemens op 20-05-2017 05:15

Heeey Luun! Ik hoop maar dat punt je nog trouw bericht stuurt als hier iets verschijnt :)  Leuk dat je langskwam! Ach ik weet wel dat het hoofd soms overloopt, teveel voor dit soort ongein ;)  Voor mij is het gewoon iets wat ik moet doen eens per jaar, wie er ook  meegeniet. Eigenlijk misbruik ik je toch alleen voor het opzetten van een wereldwijde beweging, hahaha ;) (

Clemens op 20-05-2017 05:39

O tjesus, zit ik een half uur of langer te typen,  wordt mijn reaktie gewoon opgeslokt (vanaf de eerste regels)!!!

Ik zei geloof ik: 1. dat van de wereldwijde beweging is een grapje. En het levert sowieso nog geen sponsors en donateuren op. Ik blijf echter hopen. :)

2. Ik hoop dat het leven zijn weg weer vindt bij jou en je familie. Het blijven lege plekken he, als je ouders er tussenuit zijn... Ik ken het. Hoe zeer ze misschien ook hulpbehoevend of zichzelf niet meer waren (of wel!), ze hielden toch de familieband sterk. En nu is het aan jullie. Maar je kunt ook dit he. Ergens is het een redelijk normale ontwikkeling... en dàt voelen, helpt denk ik heel erg. Bij ons in de familie gelukkig wel. 

3. Wat ellendig dat je geen geluid hebt bij de pc! Dat maakt ff checke van muziek wat lastiger. Mobieltjes geven niet bepaald het geluid zoals de makers het bedoeld hebben... Maar ik hoop dat je het liedje hebt kunnen vinden, was nogal trots op de geluidsbewerking en de plaatjes :)

4.Bedankt voor de blóemen! Ze staan al in de virtuele zilvertinnen vaas.

En nu weet ik niks meer :)

Nogmaals, fijn dat je er even was. O ja, en goed gedaan met het etentje! Ik ga meteen bij dat restaurant langs als ik in de buurt ben, mjammieeee... Leuk om er gewoon even met je zus op uit te gaan! En misschien dit weekend nog wat aandacht?  Het zal allemaal wel  rekenen zijn met de suiker.. pfff.

Afijn, fijn weekend en ☼ !

Liefs van hierzo !

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl