La Luna
*

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties ----------------
***

 

   De virtuele vriendschapsband

   van La Luna`s 'the blue moon'

 

 


 

Mijn Webwinkel

Link: www.riava.nl

Riava©art

Kalenders, Kaarten, Poosters en Lijsten

♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣

 

Mijn YouTube filmpjes

 

 

 

 

***

 

Ontworpen kaarten uit mijn webwinkel

 

 

 

 

 

Linken

Mijn Linken

 

Vrienden linken ♥

 

Categorieén ------------
***

 

 

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

***

 

MIJN BOEKEN

La Luna & de Monster Minstreel

Gedichtenbundel,

samen met Clemens Klaas

Gedichtenbundel Afscheid

Pluim de Perkkabouter

het Tuin-Alfabet

Dop de Dierenkabouter

het Dierentuin-Alfabet

Bloemenelfjes - Lente

samen met Christl Vogl

Bloemenelfjes - Zomer

samen met Christl Vogl

Bloemenelfjes - Herfst

samen met Christl Vogl

Bloemenelfjes - Winter

samen met Christl Vogl

Gedichtenbundel Troost

Gedichtenbundel Hoop

Gedichtenbundel - Elfenland

Gedichtenbundel - Nevelland

Dierenrijm - Zoo logisch

Dierenrijm - Zoo logisch {2}

 

 

 

 

22

 

Geschreven als antwoordt op 'Internationale Lunadag 2016' van Clemens !!

De achtergrondfoto heb ik een paar weken terug gemaakt tijdens een wandeling !! 

Reacties

Clemens op 02-02-2016 14:32

Ah Luun! Geweldig! Prachtig! Haha, ik dacht, ik zeg het niet, ik zeg het níet! Kijken of je het zou merken. En ik heb een groot deel van het jaar gedacht, zoals ik vorig jaar geloof ik zei, dat het als traditie misschien te veel druk zou leggen om elk jaar een herdenkingsgedicht te schrijven. Dus die traditie even stopzetten. Maar als die druk eraf is, blijft dat vuurtje juist weer oplaaien :)  Vandaar gewoon weer een rijmpje ;)   Misschien in de toekomst op Lunadag een mooi muziekje..  of zo. 

Dit is  heel mooi, het gedicht en de  letterlijk schitterende achtergrond. Zo'n pad kan mooi zijn he, tussen de bomen en met de lage zon. En de symbooltjes  mooi verwerkt!

De woorden, ach.. je weet het. Ik zie me nog in een grijs waas van het verleden achter de computer zitten en al surfend op jouw blog komen, op zich al een weergaloze ontdekking!  Mooi! Je had toen ook precies die mooie serie gedichten waardoor ik dacht, hee... je kúnt alles hebben!  Alles verwerken in één fraaie kunstuiting: persoonlijk drama, fantasie,  gothicachtige donkere somberheid ennnn... maangeïnspireerde hoop :)  En gaandeweg veranderde ik van toeschouwer in  deelnemer. Kwa dichten héél voorzichtig een regeltje links en rechts dacht ik. En verder eerst praten...  ging heel goed bij  en met jullie.

Ja, het was een mooi pad en het leidde ook nog ergens naartoe. Dat focussen (op verschillende manieren) , dat heeft het voor mij gedaan. Wat het dichten betreft en misschien persoonlijk,  Haba zei het ook al, geloof ik ook wel dat ik iets gegroeid ben..  mooi om zo terug te kunnen kijken (even). En te ervaren.

Luun, dank je! Ik ben vereerd !

Ik hoop dat het verder een beetje gaat met jou. Een tijdje geleden verwachtte je dat het rustiger zou worden, ook kwa gezondheid. Ik duim, dat dat gelukt is. Mja, er is zoveel dat in de weg kan zitten hè. Tot ons grote voordeel kan geluk ook in heel kleine dingetjes zitten :)  Laten we die dan maar bij elkaar optellen en denken: nou.... ach. Tja... já!

Hoopjes liefs en bergjes roosjes! ☼

Clemens

La Luna op 02-02-2016 14:56

Ha die Clemens .. hahaha .. had ik even snel ontdekt niet? .. Ik vond jouw combinatie van gedicht en achtergrond ook zo helemaal mooi bij elkaar passen, voor elkaar gemaakt zal maar zeggen ;-) ... Ja wat dat betreft zal Lunadag moeten blijven .. lol .. alleen al omdat het mooie kunst geeft en zorgt dat het in het bloed blijft zitten (doet het toch wel) en weer mooie dingen ophaalt en inspiratie tot nieuwe dingen (gedichten) levert. Ja dat waren gave tijden, met ellende en al en met zo n fijn groepje toffe lieve mensen, dat mis ik best wel.

Op het vorige gedicht hieronder heb ik jullie nog beantwoord en het één en ander qua afgelopen jaar uitgelegd. Tegenwoordig komt langzaam maar zeker weer het freubelen terug (wat ik dan op FB zet als er geen gedicht bij zit) .. Ik heb nu ook een fijn beeldscherm voor de ogen en dat scheelt al een jas hahaha ... Tijd heb ik nog niet veel, maar als ik soms s avonds niet te moe ben duik ik voor de pc om weer voorzichtig aan iets te freubelen en dat bevalt weer prima, fijn !!!

Dank voor je mooie lap hierbeven en voor het gedicht natuurlijk (van jou) en hier breekt ineens zomaar spontaan een klein zonnetje door, jippie :-)))) .. o ja ik was aan het afsluiten, nog een fijne verdere dag en lots of liefs weer en de bos winterrozen ;-) xx .... Luuntje

Clemens op 02-02-2016 16:57

Haha, deze had ik nog niet gezien. Ja, inspiratie is iets wat je ook voor jezelf kunt stimuleren door gelegenheden aan te grijpen. Te vieren. Houden we d'r in!

Fijn dat het bij jou ook weer kriebelt. Gewoon rustig aan doen , het moet niet moeten hoor. O ja, zo'n technische verandering als een nieuw beeldscherm kan zo mooi zijn hè! En stimulerend dus ook. Gaaf!

Het zonnetje was ook hier even, tussen buien door, en  nu heb zelfs ik een redelijke regenboog vastgelegd! Denk ik . Hoop ik. Nog niet gecheckt, nou ja komt wel.

Liefs en lichtjes!

La Luna op 02-02-2016 17:36

We duimen voor een toffe regenboog :-) ... De zon is hier ook weer naar huis ;-) ... Was korte liefde zeg maar ... hahaha ... Tot tikkenzz xx

Haba op 03-02-2016 10:10

Goede morgen Luuntje, mooi zowel de foto als je gedicht, maar dat ben ik wel van je gewend. Hier schijnt de zon alweer, maar doordat ik een tik van de heersende griep heb meegekregen zal ik er niet veel van kunnen genieten. En regenbogen zitten er niet in, gelukkig want er is nattigheid genoeg gevallen vind ik.

Clemens op 25-08-2016 22:51

En zo kom ik deze creatie nog eens tegen! Prachtig en liefffff.

Dankjedankje voor je reaktie, hèhè eindelijk begint mijn blogje weer iets te leven. Leuk en gemist!

Ja de naam kwam in me op door associaties van bloei en groei en schitering en leven - en de stilte  die daarachter zit. Diep he, wauw...

't Is een mooi ding, een inspirerend ding en ik ben er blij mee. En ze is moeiteloos opgenomen door de elfenfamilie op de manor! 

Zo, nu eens kijken naar de mail..... vrrroemmmm....

xx

La Luna op 27-08-2016 01:11

Ha die Kukkie ... zei ze maanden later ... ik hoop dat het goed met je gaat en nog dank voor je compliment aangaande het gedicht en de foto ;-) ... Hier is het ook modderen en maar proberen te wennen aan al die veranderingen van lijf en leden ... Ik hoop dat je de griep van februari goed ddorgekomen bent en nu vrolijk in het zonnetje rondhuppelt, Veel liefs uit het midden des lands voor je ... Luuntje xx

La Luna op 27-08-2016 01:15

hahaha Clemens, vooral dat vroemmmmm ... ik zie het voor me ;-) ..

En ik ben blij dat ze moeiteloos opgenomen is in je manor .. daar hoopte ik op ;-)

Ja en dat klopt ook, dat de stilte soms op de blogjes oorverdovend is en fijn dat er dan weer wat gebeurt ...

Liefs en rozen xx Luuntje

Clemens op 27-08-2016 01:45

:)  En ik schrijf je nog hoor. Maar zoooo warrum. Maar dat komt in Nederland altijd goed!

Toch ga ik wel eens van vrrroemm hoor, als het belangrijk genoeg is.

Roosje  ook van mij! ☼

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl