La Luna
*

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties ----------------
***

 

   De virtuele vriendschapsband

   van La Luna`s 'the blue moon'

 

 


 

Mijn Webwinkel

Link: www.riava.nl

Riava©art

Kalenders, Kaarten, Poosters en Lijsten

♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣

 

Mijn YouTube filmpjes

 

 

 

 

***

 

Ontworpen kaarten uit mijn webwinkel

 

 

 

 

 

Linken

Mijn Linken

 

Vrienden linken ♥

 

Categorieén ------------
***

 

 

 

Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

***

 

MIJN BOEKEN

La Luna & de Monster Minstreel

Gedichtenbundel,

samen met Clemens Klaas

Gedichtenbundel Afscheid

Pluim de Perkkabouter

het Tuin-Alfabet

Dop de Dierenkabouter

het Dierentuin-Alfabet

Bloemenelfjes - Lente

samen met Christl Vogl

Bloemenelfjes - Zomer

samen met Christl Vogl

Bloemenelfjes - Herfst

samen met Christl Vogl

Bloemenelfjes - Winter

samen met Christl Vogl

Gedichtenbundel Troost

Gedichtenbundel Hoop

Gedichtenbundel - Elfenland

Gedichtenbundel - Nevelland

Dierenrijm - Zoo logisch

Dierenrijm - Zoo logisch {2}

 

 

 

 

21

 

Reacties

Clemens op 05-01-2015 17:23

Zo is het Luna; en dat is een prachtige freubel zo in deze tijd van het jaar :)

Haha, leuk dat je zo steeds weer nieuwe sferen weet toe te voegen aan dat gedicht!  En je nieuwe openingsplaat is helemaal schitterend.

Ik ga je nog even snel een gelukkig nieuwjaar toewensen Luuntje - bij deze! Ik hoop dat de afgelopen tijd een beetje ontspannen was...

Liefs en lichtjes!

Clemens.

lia op 08-01-2015 11:28

Romanties plaatje bij een heerlijk elfen gedicht.

lieve groet

lia.

Haba op 01-02-2015 07:47

Luuntje weer een prachtige binnenkomst hier, je bent het nieuwe jaar goed begonnen. Wat Clemens zegt, weer een nieuw jasje voor je elfendicht dat daardoor weer een ander aanzien krijgt. Trouwens ik heb nog steeds je elfenverhaal, dat nooit is afgekomen in een mapje zitten. Na het overlijden van Peebs, heb ik dit en het kerstverhaal beiden nog eens gelezen. Mooie tijd was het toen en jij had er prachtige verhalen van gemaakt.

Clemens op 19-04-2015 21:48

Heeey Luuntje! Dankje! En goed om weer van je te horen. De dieprode lentrozen staan nu in een donkere tinnen vaas Thatfullmoonguy Manor te verfraaien :)  Zo hebben we allebei een lentekadootje.

 Ja joh ik weet, dat het die verrekte lappenmand is die lééft en zijn klauwen naar je uitstrekt. Van je afslaan hè, doe ik ook... Al helpt het niet altijd hè. Wat je noemt zijn dus allebei van die zeurende en volkomen ontregelende  dingen! En dat zijn er dan maar een paar...

Hier is het ook wel zo  helaas. Dat met de spieren, de conversiestoornis, ontregelt mijn lichaam en wordt tegelijk ook weer verergerd door nieuwe of incidentele ontregelende dingen. D.w.z.: krijg ik opeens toch weer last van mijn rechteroog (iets wat beter is geworden  doordat mijn bril wat foutjes corrigeert), of vóel ik mijn recente oorbeschadiging (zo fijn voor iemand die met muziek leeft, maar ook gewend is in gesprekken op allerlei dingen te letten) drukken, want ik voel het dan altijd fysiek, dan verspreidt die druk zich en veroorzaakt veel meer pijn, druk, misselijkheid, benauwdheid...

Afijn, van die dingen.  En we moeten toch als en zogauw het kan, de draad steeds weer oppakken want er is veel te doen en er zijn lieve mensen die te kort komen. Maar dat is niet makkelijk. Ik heb bv best wel veel afgebouwd kwa serieuze dingen die ik deed, besteed nu veel tijd aan de hobby youtubefilmpjesmaken omdat dat met korte klussen werkt, die je bovendien rustig kunt laten wachten als het niet gaat.

Maar toch zijn er nog mensen die je moet laten wachten op een fatsoenlijke mail of zo, het komt er bijna niet van. Ik haat dat echt, grrr...  Nou ja je weet het - en je weet dat ik weet dat jij weet, ehm... :)

We doen ons best, meer is er niet van.

Het gedicht "Eer" is gemeend, ik vond het zelf erg grappig dat er toch steeds weer dichtwoorden opkomen om zoiets als dit te zeggen! Natuurlijk, vanaf een bepaald punt moet je zelf dat dichtwerk doen, en verdere dingen die daar uit voortkwamen deed ik ook zelf, maar toch heb je een vlammetje ontstoken :)   Ik hoop alleen dat ik Haba, Gerdi en Ina duidelijk heb gemaakt dat ook zij daarin een flinke rol hebben gespeeld, ik herinner me onze brainstormsessies nog haha. Het ging zoiets van: oké ik zal dichten, maar dan als een minstreel, en wel in het bijzonder een monster minstreel, een donker juweel! Voilà.

Lief dat je ook het recente gedicht nog meepakte! Ja ik ben er... Ik denk wel dat de manier waarop de meeste lezers het gedicht begrepen, heeft te maken met de vanzelfsprekendheid van het leven, die de meeste mensen gelukkig hebben. Iets wat voor mij iets minder automatisch het geval is. Het schrijven ervan begon niet vanuit een duidelijk en helder gezichtspunt.

Nou, dat was toch nog een heel verhaal. Ik hoop dat je het tegenkomt, maar niet uitgebreid gaan antwoorden hè! Denk om jezelf.

Dank en ik spreek je wel weer!  Hoopjes liefs en bergjes roosjes!

Clemens ☼

Terrence op 14-11-2015 15:25

Mooi gemaakt!

La Luna op 02-02-2016 14:02

Dank jullie wel lieve mensen voor al de toffe reacties afgelopen jaar ... xx

Toevallig Kukkie zat ik pas geleden nog aan dat elfenverhaal wat nooit af gekomen is te denken, ja dat was zonde ... ik heb het niet eens meer, is ooit in een ontplofde pc blijven hangen helaas :-(

En ja Kukkie, dat was een mooie tijd met de groep en met elkaar en de verhalen, ik mis ook Sunny nog steeds zo, die had haar hele eigen inbreng op het internet :-)) en geweldige humor xx

Clemens, ook dank voor je lap hahaha, dat zal je altijd wel houden, dan is er weer zoveel te vertellen en uit te leggen en dan groeit zo n brief vanzelf .. lol

Het spijt me van al die lichamelijke tegenvallers en terugkomers, ik weet precies wat je bedoeld en zo is er ook altijd wat zal maar zeggen ;-)

Afgelopen jaar hier hetzelfde, van het één in het ander en de ogen en armen gaan dan achteruit en met mijn pa gaat het langzaam maar zeker achteruit, je ziet hem slechter worden, is ook niks meer aan te doen en hij wil nog zo graag. Veel met hem naar dokter en ziekenhuis geweest en voor gezorgd na de tig operaties. Dan kom je niet veel meer aan dichten en freubelen toe helaas.

Maar ale we geven niet op en zijn dapper het huis aan hetverbouwen en opknappen op zijn elf-en-dertigst hahaha ... grote doorgang van de keuken naar de kamer gemaakt en dan moet alles geschilderd en opgeknapt worden anders stort zo n huis onder je voeten in elkaar ;-) .. maar ik vind het leuk werk .. en dan maar een stuk langzamer als bij een ander, het wordt in ieder geval beter en mooier :-))

Zo we gaan weer over tot de orde van de dag ... veel liefs en tot tikkens weer jullie xx Met een winterroosje ;-)

Clemens op 02-02-2016 14:51

Oooo ja ik zie dit gelukkig ook nog. Ja ik dacht wel dat het zo van alles wat zou zijn; dan zal het wel soms één berg klussen en zorgen lijken! Het goede hier in dit verhaal is, dat je toch van alles doet en kunt doen hè. En het resultaat van het klussen in huis is geweldig, iets waar je dagelijks plezier van hebt, mooi!  Waarbij wij er soms ook iets van zien :)  Tenslotte: elf-en-dertigen is goed!

Ga zo door Luun, het pad heeft nog  prachtige bochten en vergezichten.

La Luna op 02-02-2016 15:15

Ach ja, zo blift het spannend hahaha ... Een ander doet over een keukenmuur en plafondje een middag en ik een maand hahaha, het zal me een worst zijn want ik geniet echt van het resultaat (zoals je al zei) .. Ik stond gisteren even op de keukentrap en heb weer een stukje hoog geverfd, maar op die trap is het toch naar voor de botten en spieren, dus vandaag maar even uitzitten, lol, ik lijk wel 88 als ik loop .. zo charmant (not) .. lol.  Thanx xx voor je respons wwer ;-) !!!

Clemens op 02-02-2016 16:47

Oww I know... Maar weet je, als je dan ook maar trots op het resultaat kunt zijn. Of eigenlijk wat ik bedoel: dat je toch weer iets gepresteerd hebt. Zo moest ik (geheel oncreatief voorbeeld) vandaag iemand ontvangen die mijn bed repareerde. Dus ik heb keurig  ruimte gemaakt op mijn slaapkamer, het bed afgehaald en later weer opgemaakt min of meer.. allemaal zonder dat hij merkte hoeveel moeite me dat kost. Dat vind ik dan toch wel leuk. Een mens moet soms tevreden kunnen zijn  met zichzelf hè.

En responsen, hà, dat kan ik ook prima! :)

La Luna op 02-02-2016 17:41

hahaha ik zie je vrij worstelen met je bed, maar goed gedaan en helemaal zodat de beste man niks merkte (duimpje omhoog) ... En ik ben echt trots en tevreden op/met mooie resultaten, dat is een feit ;-) ... hahaha ja, dat responsen ben je een kei in :-) .. dat is helemaal waar !!!

Clemens op 02-02-2016 17:53

Eg wel :)

Haba op 03-02-2016 10:28

Gezellig onderonsje hier, knap hoor Luun, dat verbouwen en schilderen. Je hebt het er zeker voor over om daarna weer een dag  (of meer) brak te zijn. Je kunt wel naar je werk kijken en er van genieten. Mocht je het onaffe elfenverhaal nog willen hebben, dan kan ik het mapje wel naar je mailen hoor.

Clemens op 03-02-2016 22:14

Ha Haba! Ja, 't is wel een beetje een onderonsje, nou ja, iedereen mag meedoen hoor. Maar het is altijd de kunst om te ontdekken waar de dingen gebeuren op een bepaald moment! Ben ik zelf slecht in moet ik zeggen, ik mis altijd belangrijke dingen.  Dat was in de tijd dat ik nog maar net de Blue Moon ontdekte, ook zo lachen:  soms was het gesprek gaande  daar bij Luna, maar dan opeens zaten we te kletsen bij jou of bij Ina of Dagaz...  probeer het maar eens te volgen allemaal.

Gelukkig werd ik nu door Punt  gewaarschuwd dat er een gedicht voor me was geschreven :)  Was ik er als de kippen bij!

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl